H. Barbara Griendtsveen

 

Sinds 1.1.2015 behoort de parochie Griendtsveen tot de federatie Horst. De parochie houdt een eigen website bij. Gegevens zijn terug te vinden op:   http://www.griendtsveen.org/html/parochie.html

 

 

KERKBERICHTEN.   

Zondag 18 februari: Geen H. Mis.

            In verband met ziekte van Ben zal ook de diensten van a.s. zondag vervallen.

 

Zie onderstaand bericht,

Zoals hierin gesteld is de Deken ook op de hoogte, in overleg met hem zullen we als parochieraad U verder informeren over de vervanging en over het wel of niet doorgaan van de diensten op zondag.

 

Zoals U weet, maakt onze parochie al deel uit van de RK Federatie Horst-Sevenum.

Naast onze parochie (tel.06-2151350 of parochie@griendtsveen.org) kunt U ook terecht bij het

algemeen secretariaat in Horst:  Hoofdstraat 7/5961 EX  Horst

tel. 077 3981416  (secretariaat werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 12.00uur)

 

tel.nummer priesternooddienst: Er is een telefoonnummer beschikbaar voor het geval u dringend een priester nodig hebt. Dit nummer is:  06 55408023 

Mocht u niet direct contact krijgen, spreek dan svp duidelijk uw naam en telefoonnummer in. De priester die op dat moment de telefoon beheerd kan mogelijk op het moment dat u belt druk bezig zijn. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld!!!

 

Inwoners van Deurne/ Zeilberg kunnen ook terecht bij:

pastoor Paul Janssen: 06-21957940 of 0493-313230
pastor Eugène van Eerd: 0493-341215 of 06-53786283

 

Beste mensen,

Onze pastor Ben is maandag tijdelijk verhuisd naar zijn medebroeders Montfortanen in Houthem bij Valkenburg. Hij zal daar zeker tot na Pasen blijven.

De laatste periode is het een opeenstapeling van ziektes geweest: griep, last van zijn ogen, jicht, longontsteking en problemen met de pacemaker. Toch probeerde Ben steeds zijn taken in de parochie goed te vervullen. Nu is, in overleg met familie, medebroeders en de Deken, besloten dat Ben een poos de tijd en rust neemt om goed te herstellen. Met pijn en moeite nam hij afscheid van Griendtsveen in de hoop dat hij er, hersteld en wel, weer terug kan komen.

Maar voorlopig is het even afwachten hoe en wanneer dat zal zijn. Hij heeft een mooie kamer/ appartementje bij zijn medebroeders waar hij goed verzorgd wordt.

Ben heeft nu vooral rust nodig maar zal blij zijn met een kaartje of briefje uit Griendtsveen. Daarom bij deze zijn adres:     Paters Montfortanen, t.a.v. Ben Faas

Provinciale Weg Vroenhof  87, 6301 KE Valkenburg

 

 

BESTE PEELZANGERTJES EN OUDERS,

Helaas hebben we moeten besluiten om dit jaar geen Palmpasenviering te houden. Zoals je in het bovenstaande bericht kunt lezen zal Ben er dit jaar niet zijn met Palmpasen. Heel erg jammer want Ben genoot altijd ontzettend van de gezinsvieringen met Palmpasen en Kerstmis.

Het is nog onzeker of en wanneer er vervanging kan zijn. Daarom leek het ons beter om nu al dit besluit te nemen. Dus in tegenstelling tot het bericht vorige week zullen er geen repetities zijn op de dinsdagavond. Uiteraard hopen we dat we met Kerstmis, met een enthousiast koortje en met Ben er weer bij, een gezinsviering als vanouds hebben!          Marion, Carla, Stefan en Maria.